Over ons

Wij zijn de wielertoeristenclub van Bocholt centrum. Dat is zo omdat ons clublokaal zich midden in het centrum bevindt. De herkomst van onze leden is minder gebonden aan het centrum van Bocholt, want het lidmaatschap is niet gebonden aan het grondgebied van Bocholt.
Wat telt is dat, wanneer men aansluit, zich ook de statuten en reglementen eigen maakt. Deelnemen aan onze club betekent dat men zich thuisvoelt in het groepsgevoel. Het individu telt minder dan de groep.
Natuurlijk heeft elk lid zijn fietscapaciteiten en die mogen getoond worden. Feit is dat wanneer onderweg goede afspraken worden gemaakt, er geen onnodige onduidelijkheid zal ontstaan. Wel heeft de club het motto “Samen uit Samen thuis” hoog in het vaandel staan. Ook onderweg blijft men zoveel mogelijk bij elkaar en wordt een handje toegestoken bij pech van welke aard ook.
Bij het klimmen rijdt ieder zij eigen tempo. Boven wordt echter gewacht tot  iedereen weer aansluit en een beetje op adem is gekomen.
Wij respecteren de verkeersregels en dragen de helm niet omdat het moet, doch omdat het bewezen is dat het hoofd beschermd wordt bij een val.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s